субота, 05 вересня 2015 13:06

За добу троє підірвались на розтяжці - двоє військових і 77-річний дідусь

За добу троє підірвались на розтяжці - двоє військових і 77-річний дідусь
Фото: vognebroda.net

Двоє українських військових підірвалися напередодні на розтяжці, їх життя в даний час нічого не загрожує, загиблих за минулу добу в зоні АТО немає, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Ніхто не загинув за минулу добу. Двоє військовослужбовців підірвалися на розтяжці під час проведення спеціальних заходів з облаштування територій та виявлення можливих диверсійно-розвідувальних груп. Вони отримали поранення, їм надана медична допомога, їх життю нічого не загрожує", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві, відповідаючи на запитання про поранення двох українських військових поблизу Горлівки. Повідомляє Інтерфакс-Україна.

А у Станиці Луганській на "розтяжці" підірвався місцевий житель

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Вчора у лісосмузі між рікою Сіверський Донець та блокпостом "Стелла" у Станиці Луганській бійці 128-ї бригади виявили тіло чоловіка, який за зовнішнім оглядом та ознаками підірвався на "розтяжці". Було встановлено, що загибла людина похилого віку (1938 р.н.) родом з міста Луганськ", - зазначають в повідомленні.

Як повідомляють в Луганській військово-цивільної адміністрації, скоріш за все, дідусь намагався перейти лінію розмежування, але оскільки терористами заміновані практично всі підходи, він натрапив на "розтяжку".

"Луганська обласна ВЦА вкотре нагадує, що на Луганщині не діє жодного контрольно-пропускного пункту по переходу лінії розмежування у зв'язку із небезпекою для громадян користування ними. На даний час потрапити на окуповану територію можливо тільки через Донецьку область", – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Зараз ви читаєте новину «За добу троє підірвались на розтяжці - двоє військових і 77-річний дідусь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі