неділя, 17 липня 2022 09:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Вибухи у Харкові: розповіли про місця "прильотів" та наслідки

Вибухи у Харкові: розповіли про місця "прильотів" та наслідки
У Харкові лунали вибухи, тому що окупанти знову вгатили по місту ракетами. Фото: ілюстративне, Генштаб ЗСУ

Вибухи у Харкові в ніч на 17 липня – наслідок чергового ракетного удару по місту росіянами.

Близько 3:00 по Київському районі влучили дві ракети. Є постраждалі, повідомив голова обласної війскової адміністрації Олег Синєгубов в Тelegram.

"Внаслідок влучання сталося загоряння одного з поверхів у п'ятиповерховій виробничої будівлі. Постраждала 59-річна жінка, госпіталізована до лікувальної установи", – написав він.

Від російських терористів дісталося вночі й іншим населеним пунктам Харківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синєгубов розповів, як на Харківщині посилюються ЗСУ

"Ворог інтенсивно обстрілював Дергачівську громаду. Виникали пожежі на виробничих будівлях, горів автомобіль. У Чкаловській громаді Чугуївського району внаслідок обстрілу горів дах приватного будинку. Постраждалих немає", – додав Синєгубов.

Бойові дії на Харківщині тривають. Гарячим залишається Ізюмський напрямок. Там Збройні сили України "не пропускають ворога та не втрачають свої позиції".

"Ворог намагається утримати зайняті позиції, перегруповується, веде повітряну розвідку", – підсумував голова ОВА.

Російські військові продовжують вести наступальні операції на північ від Харкова. Це вказує на те, що Кремль має амбіції щодо територій, крім Донецької та Луганської областей, вважає американський Інститут вивчення війни (ISW).

Росія може спробувати ще раз піти в наступ на Харківщину, оскільки регіон і обласний центр є принциповою метою для противника, заявив Олег Синєгубов. Запевнив, що Харків і область готові до можливого наступу ворога.

Зараз ви читаєте новину «Вибухи у Харкові: розповіли про місця "прильотів" та наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі