пʼятниця, 01 квітня 2022 08:48

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ успішно контратакують - британська розвідка

Українські війська звільнили села Слобода та Лукашівка на південь від Чернігова та розташовані вздовж одного з основних шляхів постачання між містом і Києвом.

Збройні сили України також продовжують здійснювати успішні, але обмежені контратаки на схід і північний схід від Києва, повідомляють у міноборони Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія звинуватила в "геноциді" на Донбасі ексміністра оборони й ще 21 українця

"Проте Чернігів, і Київ зазнають постійних авіаційних і ракетних ударів, незважаючи на заяви Росії про зниження активності в цих районах", - йдеться в повідомленні.

Автор: Міноборони Великої Британії
  ЗСУ відкинули ворога від Чернігова
ЗСУ відкинули ворога від Чернігова
Минулої доби, 31 березня, українські захисники відбили сім ворожих атак на Донецькому та Луганському напрямках. Сили оборони України продовжують успішно виконувати поставлені завдання. Переслідують ворога, що відходить, проривають оборонні позиції окупантів та поступово звільняють українські землі. Окупаційні війська продовжують втрачати свою техніку. За добу недорахувалися 10 одиниць.
Зараз ви читаєте новину «ЗСУ успішно контратакують - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі