вівторок, 20 червня 2023 19:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Все йде за планом" - Маляр про ситуацію на півдні

"Все йде за планом" - Маляр про ситуацію на півдні
Маляр: На півдні на кількох напрямках триває наступ українських сил, там усе відбувається за планом. Фото: Костянтин Ліберов

На півдні на кількох напрямках триває наступ Збройних сил України, є просування.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

"На півдні на декількох напрямках триває наступ. Там усе відбувається за планом, який встановлений військовими. Там є певні просування на всіх напрямках, де рухаються наші військові. Але ворог просто так не буде здавати зайняті позиції, і тому тривають запеклі бої і дуже потужний двобій", - йдеться у заяві.

Маляр наголосила, що ворог мінує поля, а також є інформація, що в Запорізькій області противник мінує навіть населені пункти, де проживають люди, не попереджаючи їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов у новому образі "вийшов в ефір". Пропаганда РФ "палатиме"

"Ми поступово, невеликими кроками, але дуже впевнено рухаємося вперед. І можна навіть навести алегорію, що "вигризаємо кожен метр землі у ворога", - додала заступник міністра.

За її словами, на півдні зараз відбуваються бої на напрямках, де наступають українські воїни, а ворог перебуває в обороні. У той же час є напрямки, де навпаки ворог наступає, а ЗСУ в обороні.

Станом на ранок 20 червня бойові втрати Росії становили 221 460 окупантів.

За добу лави "200-х" поповнили ще понад 1010 російських загарбників.

Зараз ви читаєте новину «"Все йде за планом" - Маляр про ситуацію на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі