вівторок, 15 листопада 2022 16:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог обстріляв Харків: є "прильоти" по критичній інфраструктурі

Ворог обстріляв Харків: є "прильоти" по критичній інфраструктурі
Російські загарбники вдарили по Харкову. Фото: ілюстративне, t.me/operativnoZSU

Російські загарбники вдарили по Харкову.

Зафіксували "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури. Про постраждалих поки інформації немає, повідомив мер міста Ігор Терехов 15 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві пролунали вибухи

"Через пошкодження об'єкта є проблеми з енергопостачанням. Зупинено наземний електротранспорт, метро. Енергетики та комунальники роблять все для якнайшвидшої нормалізації життя Харкова", – проінформував він станом на 16:22.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, росіяни завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі Харкова та Чугуївського району.

"Є перебої із електропостачанням, всі профільні служби працюють на місцях", – зазначив він.

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по території України. По всій Україні лунає повітряна тривога. Повідомляється про вибухи у Харкові, Кривому Розі, Вінниці, Львові, Рівному, Житомирі та прилеглих до цих міст областях. Раніше окупанти обстріляли Київську область та столицю України.

Зараз ви читаєте новину «Ворог обстріляв Харків: є "прильоти" по критичній інфраструктурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі