неділя, 15 жовтня 2023 12:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Вперше за час окупації: у Маріуполі помітили незвичну активність суден
3

У порту тимчасово захопленого Маріуполя вперше за час окупації помітили біля причалів під завантаження одночасно три судна.

Загалом окупанти задіювали чотири судна класу РМ3 через свою "цивільну" фірму "РКС-НР". Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

У порту Маріуполя помітили одразу три судна
Фото: t.me/andriyshTime
У порту Маріуполя помітили одразу три судна
У порту Маріуполя помітили одразу три судна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог будує пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Донецьком і Волновахою

"Однак, щоб три одночасно ще не було. Якщо це не перешвартування ліберійських суден, то це погана новина для нас", - зазначив Андрющенко.

Він також повідомив про нові бетоні конструкції та нові вантажні контейнери у порту.

"Будемо намагатись дізнатись, що там. Хоча, може "Велика Бавовна" просто зійде з небес та спростить нам все. Бо там нічого цивільного точно немає", - додав Андрющенко.

Росія перекинула у тимчасово захоплений Маріуполь та район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих або новонабраних російських підрозділів.

Загалом мова йде про кількість до 5 тисяч військових. Останнє подібне введення нових резервів фіксувалось в квітні 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Вперше за час окупації: у Маріуполі помітили незвичну активність суден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі