неділя, 10 вересня 2023 15:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворожа атака дронів на Київщину: поранення отримали четверо людей

Ворожа атака дронів на Київщину: поранення отримали четверо людей
Наслідки російської нічної атаки. Фото: t.me/VA_Kyiv

Унаслідок нічної атаки росіян на Київщину травми отримали четверо людей.

Одного потерпілого госпіталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою і травмами кінцівок. Інші отримали незначні травми. Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

В одному з районів області від вибухової хвилі постраждало понад 100 приватних будинків і 30 квартир у семи багатоповерхівках.

Вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти розгорнули в Криму нову станцію запуску дронів-камікадзе

Вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочка, селищної ради, лікарні, навчально-реабілітаційного центру, автостанції, двох магазинів, складського приміщення тощо.

Переважно вибиті вікна і двері, повідомили.

Уночі 10 вересня росіяни випустили у напрямку Київської області 33 безпілотників типу Shahed-136/131. Протиповітряна оборона знищила 26 ворожих дронів, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

Баражуючі боєприпаси росіяни випустили по столиці кількома групами. Уламки пошкодили квартиру в багатоповерхівці, автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття, сказав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Зараз ви читаєте новину «Ворожа атака дронів на Київщину: поранення отримали четверо людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі