вівторок, 15 березня 2022 09:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог зруйнував лікарню та дитячий інтернат на Луганщині: є загиблі
5

У Рубіжному Луганської області ворог зруйнував міську лікарню, інтернат для дітей із вадами зору "Кришталик" та три школи.

Під обстрілами загинули чотири людини, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Фото: t.me/luhanskaVTSA

"Обстріли мирного населення на Луганщині не припиняються. Руйнування інфраструктури та житлового сектору катастрофічні. Палаючі будинки у Попасній, Рубіжному, Сіверськодонецьку. Нерозірвані снаряди на вулицях - це сьогоднішні реалії наших міст", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настільки масштабні обстріли" - голова Луганщини б'є на сполох через брак рятувальників

Військові, поліція, рятувальники ДСНС, лікарі та волонтери цілодобово працюють на межі людських можливостей, рятуючи людей. В усіх населених пунктах області організовано доставку технічної води та гуманітарної допомоги.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Ворог зруйнував лікарню та дитячий інтернат на Луганщині: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі