пʼятниця, 09 лютого 2024 00:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог знову обстрілює Херсон

Ворог знову обстрілює Херсон
Росіяни атакували дронами Харківщину та Херсонщину. Фото: Getty Images

Російські військові знову вдарили по Херсону.

Мешканців закликають перебувати в укриттях та не підходити до вікон. Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

"Херсон сильно обстрілюється ворогом з різного озброєння!!! Мешканці, перебувайте в укриттях та не підходьте до вікон!", - написав він у телеграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники готуються до нових ракетних атак - Гуменюк

Перед тим Повітряні сили повідомили про рух ударних БпЛА з Бєлгородської області на Харківщину. Дрони атакували прифронтові території на Харківщині та Херсонщині.

Станом на 00.21 спостерігається активність ворожої тактичної авіації на сході України. Є загроза застосування авіаційних засобів ураження, попередили ПС.

Росія 6 лютого атакувала Херсон з областю. Противник здійснив 16 обстрілів, випустивши 181 снаряд, із застосуванням артилерії, мінометів, танків, РСЗВ та БпЛА.

Через російську агресію п'ять людей загинули, ще одна особа дістала поранення.

У ніч на 6 лютого окупанти завдали ракетних ударів по Харківщині. У Золочеві Богодухівського району зруйновано триповерховий готель.

За попередньою інформацією, під завалами опинилася людина. Трьох осіб вдалося врятувати.

Зараз ви читаєте новину «Ворог знову обстрілює Херсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі