пʼятниця, 02 вересня 2016 01:49

Водій фури, яка збила велосипедистів під Броварами, заснув за кермом

Водій фури, яка збила велосипедистів під Броварами, заснув за кермом
соцмережі

Основною причиною трагічної ДТП із групою велосипедистів під Броварами є сон водія за кермом.

Про це повідомляє "112 Україна".

"За останньою інформацією, ДТП сталася внаслідок того, що водій вантажівки просто заснув за кермом. Також відомо, що водій є громадянином Болгарії. Всі постраждалі доставлені до Броварської центральної клінічної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як розповів головлікар лікарні Валентин Багнюк, куди були доставлені постраждалі, найважчі травми отримав тренер спортсменів.

"З місця ДТП було доставлено вісім постраждалих: тренер і сім спортсменів, юнаків 14-18 років. З них чотири надійшло в реанімацію, чотири - у травматологічне відділення. З тих, хто вступив у реанімації, один був прооперований з розривом селезінки, зараз його стан стабільний, він у реанімації. Двох стабілізували, стан нормальний, вони вже ближче до легкого ступеня, переломів немає. На даному етапі є один важкохворий - це тренер, у нього політравма, великі удари, гематоми. Він зараз нестабільний, їм займається реанімаційна бригада", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП постраждали шестеро людей

"Один хлопець 14 років загинув на місці ДТП. Водій заснув, з них троє пішло під машину, один загинув, а інші були розкидані по дорозі, і це їх врятувало, вони залишилися живі", - додав головний лікар.

Як розповів заступник міністра молоді спорту Ігор Гоцул, спортсменами також були порушені певні правила дорожнього руху. Зокрема, тренер повинен був їхати попереду колони на автомобілі, однак він супроводжував її також на велосипеді.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чернігів біля Броварів фура збила групу з дев'яти велосипедистів.

Зараз ви читаєте новину «Водій фури, яка збила велосипедистів під Броварами, заснув за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі