середа, 20 травня 2015 08:18

Вночі на Донбасі гули ворожі танки, працювали снайпери, у хід пішли запалювальні боєприпаси

Вночі на Донбасі гули ворожі танки, працювали снайпери, у хід пішли запалювальні боєприпаси
Фото: ukr.media

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора загарбники продовжили обстрілювати наші позиції та мирні населені пункти, використовуючи танки, артилерію, міномети, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та інші види озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку злочинці стріляли з зенітних установок, мінометів та гранатометів по Щастю, Трьохізбенці, Кримському. Зокрема двічі вночі обстрілювали з мінометів безпосередньо саме місто Щастя.

У напрямку Авдіївки злочинці неодноразово з різних видів озброєння обстрілювали Золоте, Кірове, Катеринівку , Попасну, Ленінське та Майорськ.

На Донецькому, використовуючи міномети і артилерію заборонених Мінськими домовленостями калібрів, варвари вели вогонь по Верхньоторецькому, Пісках, шахті Бутовка, Новоласпі. По Опитному та Пісках стріляв і ворожий танк. Близько опівночі по Пісках бандити гатили вже з 120-мм мінометів, використовуючи запалювальні боєприпаси.

У районі Маріуполя загарбники, як і всі попередні дні, скаженіючи від безсилля перед патріотами України, продовжили обстрілювати багатостраждальне Широкине. Злочинці використовували танк, міномети, гранатомети. Стріляли і снайпери.

Окрім Щастя, вночі, російсько-терористичні найманці підступно вели вогонь по мирних населених пунктах Гранітне, Катеринівка та Попасна.

Зараз ви читаєте новину «Вночі на Донбасі гули ворожі танки, працювали снайпери, у хід пішли запалювальні боєприпаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі