четвер, 21 січня 2021 11:47

Власника кафе побили, бо працював попри локдаун

Власника кафе побили, бо працював попри локдаун
У Дніпрі двоє чоловіків проникли в кафе і побили його власника, через те, що він не зачинив заклад попри локдаун Фото: versii.if.ua

У Дніпрі двоє чоловіків проникли в кафе і побили його власника, через те, що він не зачинив заклад, попри локдаун.

Інцидент стався у кафе на просп. Поля, 2б, пише "Дніпро Оперативний". За словами 55-річного власника закладу, всередину кафе проникли двоє чоловіків, які почали бити його. На місце події очевидці викликали поліцію. Патрульним нападники пояснили, що вони активісти, громадські працівники. Хотіли закрити кафе через те, що воно не припиняє роботу в локдаун і нібито приймає відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві силовики штурмували елітний ресторан

На місце події також викликали швидку допомогу, але побитий власник від госпіталізації відмовився, хоча побої були досить серйозні, і лікарі підозрювали в нього перелом щелепи. Поліцейські на місці встановили особи хуліганів, які проникли в кафе. Ними виявилися 27-річний і 31-річний місцеві жителі. Також патрульні провели поверхневу перевірку, під час якої в одного з чоловіків був виявлений пістолет "Форт-17" з роздільною здатністю та гумові кулі. Крім того, в обох чоловіків були виявлені складні ножі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та працівників дозвільної служби. "Активістів" затримали й доставили у відділення поліції для подальшого розгляду. Пістолет і ножі були вилучені й направлені на експертизу.

У центрі Чернівців поліцейські увірвалися до приміщення одного з ресторанів, який мав би бути зачинений через локдаун. Інцидент стався пізно ввечері 10 січня.

Зараз ви читаєте новину «Власника кафе побили, бо працював попри локдаун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі