вівторок, 02 липня 2013 16:07

Вінницьким даішникам довелося всю ніч охороняти цистерну, яку "загубила" фура

Щойно з об'їзної дороги у Вінниці зняли пост ДАІ, який цілу ніч чергував біля 20-тонної автоцистерни. Та 1 липня близько 16 год злетіла з вантажівки прямо на трасу.

"Рухаючись на підйомі об'їзної дороги міста, у водія автомобіля "Вольво", який прямував до Тернополя, відірвалася цистерна. У ній  перевозився  яблучний концентрат. Лише  дивом ця  автопригода сталася  без  жертв. Страшно й уявити, щоб  було, якби у ній  перевозився не сік, а пальне!", - розповів Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини.

За словами даішників, водій вантажівки поводився зухвало.

"Ніяк не хотів погодитися із тим, що в автопригоді є його провина. Він не перевірив перед від'їздом, як закріплена цистерна.  У нас виникли складності із звільненням дороги. Обшивка  цистерни  не дозволяла   підняти її  краном. Переймалися, що вона не витримає. 21 тонна  концентрату виллється на дорогу. Викликали із тернопільської фірми власника. Той відправив  інший  подібний автомобіль, щоб  перекачати концентрат", - зауважив Мотичко.

Аби не розікрали вантаж та не трапилося ймовірної аварії, адже цистерна лежала на середині дороги,  екіпаж  ДПС  довелося усю ніч та півдня там чергувати.

Ймовірно, водій, або фірма до якої належить ця вантажівка заплатять державі штраф. Перед виїздом з вантажем не перевірили технічний стан машини. Проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Вінницьким даішникам довелося всю ніч охороняти цистерну, яку "загубила" фура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі