середа, 26 червня 2013 10:17

На Чернігівщині чергова аварія з прочанами: цього разу постраждали 11 людей
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

На Чернігівщині сталася чергова аварія, у якій постраждали паломники. Правда цього разу, це були кияни, а не росіяни, як торік. Група паломників з Києва та Прилук здійснювала поїздку до Оптиної Пустині в Калузьку область Російської Федерації.

Як повідомили у прес-службі ДАІ у Чернігівській області, аварія сталася у другій половині дня, 24 червня, на трасі "Чернігів-Ніжин-Прилуки". На місце ДТП негайно відправилась слідчо-оперативна група Прилуцького міського відділу міліції.

"Автобус "Богдан" зупинився через поломку на узбіччі. І пасажири, щоб не сидіти у спеку всередині вийшли з салону. В цей момент 56-річний мешканець Ніжина на ВАЗ-217130 в'їхав у натовп біля автобусу, збивши 12 людей", - розповіла Олена Царук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині джип розтрощив "Жигулі", у яких їхав батько з дітьми

Після зіткнення легковик з'їхав у кювет. Всього у дорожній пригоді постраждали 11 людей. Їх госпіталізували до Прилуцької центральної районної лікарні.

"Щодо причин аварії, то водій легковика одразу відмовився давати якісь пояснення на камеру. Але згодом слідчим спочатку розповів, що його засліпило сонце, потім казав, що начебто закуняв за кермом, потім казав ще, що йому стало недобре. У нього взяли кров на аналізи, які засвідчили, що водій тверезий. Як все сталося насправді — з'ясує слідство", - розповіла Царук.

У прес-службі ДАІ повідомили, що за таку аварію водія можуть покарати позбавленням  волі  на  строк  від  трьох до восьми років.

Нагадаємо, майже рік тому, 7 липня, на Чернігівщині розбився автобус з російськими прочанами, які прямували до Почаївської лаври. Автобус виїхав на зустрічну смугу дороги, з'їхав з узбіччя і перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 14 осіб, 29 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині чергова аварія з прочанами: цього разу постраждали 11 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі