середа, 26 червня 2013 16:02

На Рівненщині 19-річний мотоцикліст вбився об дерево на дорозі
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У вівторок, 25 червня, на автодорозі поблизу села Костянтинівка Сарненського району Рівненської області мотоцикліст на швидкості наїхав на повалене вітром на трасу дерево й розбився. Пасажира госпіталізували в травматологію райлікарні.

"ДТП сталося близько 2 години ночі. 19-річний водій мотоцикла "Вайпер-125" рухався зі сторони села Угли в напрямку Костянтинівки. Він наїхав на повалене на проїзній часині дерево й загинув на місці пригоди", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

Труп мотоцикліста доставили в морг Сарненської центральної райлікарні. У ДТП постраждав також 21-річний пасажир мотоцикла. Його госпіталізували в травматологію райлікарні.

Правоохоронці з'ясовують деталі пригоди. Ймовірно, що дерево на дорогу повалив сильний вітер.

Нагадаємо, що в суботу, 22 червня, на дорозі в селі Довгошиї Млинівського району Рівненської області мотоцикл "МТ-10" на швидкості врізався в дерево. 24-річний пасажир загинув, водія та ще одного пасажира госпіталізували. ДТП також сталася вночі.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині 19-річний мотоцикліст вбився об дерево на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі