понеділок, 12 березня 2012 11:37

Вінничанину замість планшетного комп'ютера прислали старий відеоплеєр

Вінничанину замість планшетного комп'ютера прислали старий відеоплеєр

У Вінницькій області побільшало шахрайств. З початку року зареєстровано 88 випадків обману людей. В обласному управлінні міліції кажуть, що схеми шахрайств стали більш вишуканими. Найчастіше жертвами шахраїв стають пенсіонери та молоді жінки.

4 тис 500 грн видурила на минулому тижні псевдопрацівниця пенсійного фонду у жительки з міста Козятин. Злодійка пояснила пенсіонерці, що це сума податку, яку треба сплатити у банк. Тоді жінка отримає 17 тис. грн допомоги, як дитина війни. Про те, що їх ошукали, дізналася від сусідки. Шахрайку досі не знайшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині шахрайки видурили в пенсіонерки 8 тисяч гривень

2 тис. грн. віддала 44-річна вінничанка шахраям через термінал. По телефону жінку повідомили, що її сина затримали за скоєння злочину. Щоб його визволити, необхідно перерахувати гроші через термінал поповнення мобільного рахунку. Потерпіла розповіла, з переляку не подзвонила сину і відразу перерахувала гроші.

40 тис. грн. заробив 19-річний вінничанин через інтернет. На сайті інтернет-оголошень розмістив повідомлення про продаж сучасної аудіо та відеотехніки по низьких цінах. Доставку робили через приватну фірму вантажних перевезень. Коли розкривали пакунки, замість нового ноутбуку, iPad чи телефону виймали пачку цигарок, сірники чи сіль. Одному замовнику замість iPad за $1000 прислали старий касетний відеоплеєр з написом iPad "Apple".

Зараз ви читаєте новину «Вінничанину замість планшетного комп'ютера прислали старий відеоплеєр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі