вівторок, 31 січня 2012 22:51

Шахраї дурять маршрутників у Вінниці

Шахраї дурять маршрутників у Вінниці

31 січня прес-служба Вінницької міськради оприлюднила інформацію, що до міськвиконкому звернулись перевізники за допомогою. За словами заступника мера Володимира Слишинського, перевізники потерпають від шахраїв.

"Виявилося, що двоє молодиків пропонують маршрутникам укладати договори оренди. Ці договори вони мають укладати з певною фірмою на здійснення перевезень після запуску нової схеми руху. І просять за це 2 тисячі доларів. Назвались представниками фірми "Еліткомфорттранс". В розмові з одними перевізниками вони прикриваються прізвищем міського голови. Мовляв, це його вказівка. В розмові з іншими говорять, що міському голові зателефонують з "високих кабінетів" зі столиці і він чинитиме так, як йому скажуть", - розповів він.

Спочатку пропонують сплатити разовий "внесок" - 2 тис дол, а потім - заключити нотаріально засвідчений договір оренди мікроавтобуса. Згідно якого потрібно сплачувати від 3,5 до 3,8 тис. грн. "ренти" щомісяця.

"За їхніми словами, фірма "Еліткомфорттранс" виставить на маршрути 300 мікроавтобусів. Саме стільки маршруток з урахуванням резервних буде працювати з лютого на договірних засадах із ТТУ в єдиній системі пасажирських перевезень міста. Дії цих перевізників ми розцінюємо як чистої води шахрайство. Окрім того, ми з'ясували, що фірма із такою назвою на території міста Вінниці не зареєстрована", - прокоментував Слишинський.

Міська рада готує офіційне звернення до правоохоронних органів. Перевізники відмовились розголошувати подробиці до з'ясування всіх обставин.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї дурять маршрутників у Вінниці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі