понеділок, 29 липня 2019 22:42

Викрили чоловіка, який переправляв незаконних мігрантів через кордон

Викрили чоловіка, який переправляв незаконних мігрантів через кордон
Чоловіку повідомили про підозру. Фото: СБУ

На Херсонщині співробітники СБУ викрили та заблокували переміщення нелегальних мігрантів у країни ЄС.

Оперативники спецслужби встановили, що житель Херсона незаконно переправляв українців та іноземців на захід поза пунктами пропуску через державний кордон в західних областях. До протиправної діяльності як провідників він привернув двох громадян Білорусі, повідомляє прес-центр СБУ.

Зловмисник підшукував клієнтів серед представників кримінальних кіл, осіб, які бажають уникнути відповідальності перед українським правосуддям та нелегалів зі східних країн. За перевезення брав до $4,5 тис. в залежності від складності випадку і країни призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Француз нелегально привіз до України 98 старовинних картин

Правоохоронці затримали організатора нелегальної схеми в Херсоні під час відправки клієнта за кордон. Під час обшуків за місцем проживання у нього виявили бланки паспортів, дозволів на проживання, печатки державних органів і установ та інші документи, що підтверджують протиправну діяльність.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Співробітники СБУ блокували механізм незаконних пасажирських перевезень у тимчасово окуповані райони Луганської області та в зворотному напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Викрили чоловіка, який переправляв незаконних мігрантів через кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі