понеділок, 16 січня 2017 17:14

Військовий торгував краденими боєприпасами

Військовий торгував краденими боєприпасами
ukrinform.ua

На Сумщині військовий намагався продати велику кількість крадених боєприпасів. У нього знайшли 6 гранат та більше тисячі патронів.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

"У Шостці Сумської області 24-річний військовий викрав з частини боєприпаси та намагався продати. Правоохоронці отримали інформацію та почали проводити обшуки. У молодика на зйомній квартирі, де він жив разом із колегами, знайшли 2 бойові гранати. Вдома у товариша зловмисника знайшли сумку і рюкзак. Там було більше тисячі патронів. А також ще 4 гранати. За словами друга, він не знав, що лежить всередині. Речі його товариш залишив на зберігання", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці підпалили будинок, щоб приховати убивство

Злочинець зізнався, що боєприпаси викрав зі складу військової частини. Хотів їх продати, щоб вирішити матеріальні проблеми в родині. Наразі військовому загрожує від 3 до 7 років ув'язнення.

На Волині начальник військового складу крав та торгував боєприпасами. Оперативники СБУ затримали військовослужбовця на місці продажу. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Військовий торгував краденими боєприпасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі