пʼятниця, 16 серпня 2024 08:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові показали на відео перші години операції в Курській області

Військові показали на відео перші години операції в Курській області
Українські військові опублікували відео перших годин операції у Курській області РФ. Фото: скріншот

У мережі показали, як відбувалось розмінування, прорив кордону та знищення оборонних рубежів росіян у перші години операції у Курській області.

На кадрах видно роботу авіації, артилерії та захоплення полонених. Відео у Telegram опублікувало командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США не хочуть, щоби Україна аткувала ракетами ATACMS Курську область - ЗМІ

За словами військових, 6 серпня 2024 року - день, який увійде в історію російсько-української війни.

"Ретельна підготовка, планування, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша стали визначальними на початковому етапі операції. Тепер усе залежить від стійкості українського солдата усіх родів військ задіяних в операції. Разом до Перемоги! Завжди перші! Слава Десантно-штурмовим військам Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Українські війська увійшли в черговий населений пункт на території РФ. Йдеться про Внєзапноє Курської області, повідомляють аналітики DeepState.

За словами президента Володимира Зеленського, Україна досягає стратегічної мети у Курській області. Зокрема, поповнюється обмінний фонд.

Зараз ви читаєте новину «Військові показали на відео перші години операції в Курській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі