понеділок, 07 листопада 2022 11:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Відразу кидають у бій ‒ стало відомо, куди везуть російських мобілізованих

Відразу кидають у бій ‒ стало відомо, куди везуть російських мобілізованих
Кремінна на Луганщині залишається одним з головних хабів, до якого постачають мобілізованих росіян. Фото: censor.net

Місто Кремінна на Луганщині стало одним з головних хабів, до якого постачають мобілізованих росіян.

Звідти їх відразу відправляють у бій на передову. Про це, за даними своїх джерел, повідомляє міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Взяли 50 літрів вина, злягли" ‒ окупанти напиваються і стріляють один одного

При цьому кадрові військовослужбовці РФ перебувають на другій та третій лінії.

"Деякі з них зібрані у окремі чорні роти ‒ загороджувальні загони, які мають не допускати втечу ЧМОбіків в тил. При цьому офіцери РФ майже не перебувають із мобілізованими на передових позиціях, а віддають наказ утримувати певну ділянку й одразу тікають на другу лінію", ‒ йдеться у повідомленні.

Мобілізацію в Російській Федерації вважають неповноцінною. Тому вона не буде ефективною у довгостроковій перспективі. Про це розповіла аналітикиня американського Інституту вивчення війни (ISW) Катерина Степаненко в інтерв'ю "РБК-Україна".

Попри заяви президента Російської Федерації Володимира Путіна, так звана часткова мобілізація в РФ не створила можливостей для досягнення його цілей в Україні. Російський диктатор, імовірно, створює умови для продовження прихованої мобілізації, вважають американські аналітики.

Зараз ви читаєте новину «Відразу кидають у бій ‒ стало відомо, куди везуть російських мобілізованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі