вівторок, 05 червня 2018 18:02

Відомі нові результати аналізів Зайцевої на опіати

Відомі нові результати аналізів Зайцевої на опіати
У сечі підозрюваної в скоєнні смертельного в ДТП в Харкові Олени Зайцевої були опіати. Фото -  "Об'єктив".

У сечі підозрюваної в скоєнні смертельної в ДТП в Харкові Олени Зайцевої були опіати.

Про це на черговому засіданні у справі заявив експерт, який проводив дослідження на наявність наркотичних речовин в сечі студентки, доцент Харківської медичної академії післядипломної освіти Олександр Чубенко, передає "Об'єктив".

"На кафедру токсикології були доставлені зразки біологічного речовини 19 жовтня 2017 року. Зразки належали Олені Зайцевій. Дослідження проходить в два етапи. На попередньому етапі в сечі були знайдені опіати. Другий етап дослідження провести не вдалося через малу кількість біологічних зразків", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали "свіжі" фото СІЗО, де перебуває Зайцева

Також Чубенко додав, що другий етап називається підтвердження і для проведення дослідження потрібно 30 мл біологічної речовини, а було надано всього 5 мл.

"Неможливо зробити конкретний висновок про присутність у сечі Зайцевої групи наркотичних речовин", - підкреслив експерт.

У Харкові на вул. Ляпунова, 11, співробітники патрульної поліції виявили автомобіль BMW 320, припаркований прямо на тротуарі. В ході спілкування з водієм патрульні помітили, що він неабияк п'яний. Затриманим виявився брат Олени Зайцевої, 26-річний Василь.

Зараз ви читаєте новину «Відомі нові результати аналізів Зайцевої на опіати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі