субота, 17 лютого 2024 08:00

Вибухи гриміли у кількох областях: в РФ заявили про масовану атаку дронів

Вибухи гриміли у кількох областях: в РФ заявили про масовану атаку дронів
У Росії поскаржились на масовану атаку дронів. Фото: скріншот

У Росії заявили про масовану атаку дронів у ніч на 17 лютого.

У деяких регіонах палали пожежі. Міноборони країни-агресорки повідомило про нібито збиття 33 безпілотників. Про це пишуть російські ЗМІ.

Гучно, зокрема, було у Бєлгородській області РФ. Тамтешній губернатор В'ячеслав Гладков повідомив, що ППО нібито збила два безпілотники.

"У Губкінському міському окрузі спрацювала наша система ППО - збито два БПЛА літакового типу в районі села Вісла Дубрава. Оперативні служби уточнюють інформацію про наслідки на землі. За попередніми даними, постраждалих та руйнувань немає", - зазначив Гладков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи: повідомляють про загиблих і поранених

Про нібито сім збитих дронів заявив губернатор Калузької області Владислав Шапша.

"Вночі на території Людинівського району засобами ППО збито чотири БПЛА. Вранці на території Людинівського району було знищено ще один БПЛА. Два БПЛА було знищено на території Козельського району. За інформацією працюючих на місці оперативних груп, постраждалих та руйнування інфраструктури немає.", - повідомив Шапша.

У Брянській області нібито знищили п'ять безпілотників, повідомив губернатор Олександр Богомаз. А за словами губернатора Воронезької області Олександра Гусєва, сили ППО нібито збили два безпілотники на підльоті до міста.

В Росії у ніч проти 15 лютого у Курській області спалахнула потужна пожежа на нафтобазі. Там горів резервуар. Місцева влада заявила про атаку безпілотника.

Перед займанням місцеві чули звуки вибухів.

Зараз ви читаєте новину «Вибухи гриміли у кількох областях: в РФ заявили про масовану атаку дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі