понеділок, 30 вересня 2019 13:22

Ветерана АТО жорстоко побили після його камінг-ауту

Ветерана АТО жорстоко побили після його камінг-ауту
Ветеран АТО Василь Давиденко нещодавно відкрито зізнався у своїй гомосексуальній орієнтації. Розповів, що на війну пішов заради коханого. ФОТО: facebook.com

На ветерана АТО Василя Давиденка, 41 рік, який нещодавно відкрито заявив про свою гомосексуальну орієнтацію, напало п'ятеро невідомих. Чатували на бійця зловмисники під будинком.

Розповів про це співробітник організації з підтримки ЛГБТ-людей "Точка опори", ветеран АТО Віктор Пилипенко у Facebook.

"Василь розповідає, що все сталося дуже швидко, сказали: "Думав, ми не дізнаємося, де ти живеш, п**аре?". Ці пацюки били в пах (такого навіть гопота не робить), у голову, потім ногами. Уп'ятьох", – написав він.

За словами Пилипенка, урятувало ветерана лиш те, що встиг згрупуватися. Однак нападники порвали йому спеціальний пояс-корсет для хребта, травмованого під час участі в боях на Донбасі.

"Я у розпачі та розлючений у той же час, що знаходяться лайнюки, які по-шакалячи нападають на людей, які гідно пройшли війну, захищаючи їх же від агресора", – обурився Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник зламав ноги, тікаючи з місця злочину

Як відзначив ветеран, адресу проживання Василя нападникам могли розкрити колеги: після камінг-ауту на роботі ветерану влаштували тихий бойкот.

"Якби хтось може допомогти йому з новим місцем роботи або орендою іншої кімнати, пишіть. Залишатися на тому місці, де він зараз, йому точно не варто. Василь має юридичну освіту, зараз працює у сфері телекомунікацій B2B менеджером", – написав Пилипенко.

У Дніпрі двоє чоловіків влаштували жорстоку бійку при свідках. Навколо них зібралося багато людей. Більшість спостерігали та не намагалися їх разборонити.

Зараз ви читаєте новину «Ветерана АТО жорстоко побили після його камінг-ауту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі