понеділок, 30 вересня 2019 08:08

Грабіжник зламав ноги, тікаючи з місця злочину
3

У Харкові грабіжник  заліз до квартири  спортсменки-візочниці Ольги Кравцової. Коли тікав - зламав ноги
Фото: 24tv.ua
У Харкові грабіжник  заліз до квартири  спортсменки-візочниці Ольги Кравцової. Коли тікав - зламав ноги
У Харкові грабіжник  заліз до квартири  спортсменки-візочниці Ольги Кравцової. Коли тікав - зламав ноги

У Харкові грабіжник заліз до квартири спортсменки-візочниці Ольги Кравцової і одразу ж розплатився за свій злочин. Коли вистрибував з вікна, невдало приземлився і зламав обидві ноги. Того дня вдома не було нікого. Те, що у квартиру пробрався злодій – побачили сусіди.

Під час обшуку грабіжника грошей не виявили. Він лише плакав і просив про допомогу. Проте, куди заховав вкрадене – не сказав. Із квартири зникли $2,5 тис. та золоті прикраси. Зловмисника не зупинили ані інвалідні візки у квартирі, ні десятки коробок з-під ліків, які він теж перетрусив у пошуках наживи.

"У мене істерика була. Ну, скажіть, як, як можна пограбувати сім'ю, де троє інвалідів?", – каже постраждала, передає "24 канал".

Брат Ольги має складну генну мутацію після перенесеного їхнім батьком опромінення. Мати – недавно після операції. Родина кілька років накопичувала гроші на протези Ользі. Їй життєво необхідно замінити колінний суглоб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В української спортсменки викрали новий автомобіль

"Щоб хоч якась підтримка була для ніг. Вони на шарнірах, але це не рятує від болю. Тобто в протезах я можу стати на милиці на кілька хвилин: на 2,3% хвилин. Але, на жаль, постійний біль. І ось ендопротез він врятує мене, я зможу спокійно спати", – зазначила Ольга Кравцова.

Операцію можуть провести в Харкові. Питання тільки в грошах, а це близько $10 тис. Тепер же в харків'янки немає навіть першого внеску.

У поліції тим часом почали слідство. Про затриманого відомо, що він був під слідством і перебував під нічним домашнім арештом. Правоохоронці ж шукають спільника злодія, якому той встиг передати усі викрадені гроші.

В Одесі затримали грабіжника, який випив коньяк і з'їв продукти власника чужої квартири.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник зламав ноги, тікаючи з місця злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі