субота, 14 жовтня 2023 05:40

Поблизу Авдіївки ЗСУ вдається відбивати атаки росіян

Поблизу Авдіївки ЗСУ вдається відбивати атаки росіян
Навколо Авдіївки точаться бої. Фото: Euronews

Росіяни атакують Авдіївку, задіюючи величезну кількість особового складу. Росіяни тиснуть з боку Водяного та Красногорівки. Крім цього, атакують і з боку Невельського та Крутої Балки.

Однак ЗСУ вдається відбивати ці атаки. Про це повідомляє DeepState.

"Зараз поменшало техніки, але ще багато росіян бігає по посадках і їх треба ловити і не давати закріпитися. Вчора була спроба ворога зайти спецурою на терикон біля Авдіївки, але в нашої артилерії були інші плани. Біля Новомихайлівки ворог має частковий успіх за останні дні", - зазначили в аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запеклі бої тривають на кількох напрямках фронту: оновлені карти боїв від ISW

Крім цього, на Сватівському напрямку росіяни поновили штурмові дії з Лиману Першого та Орлянського, бої тривають. А на Запорізькому напрямку вони продовжують атакувати біля Новопрокопівки та Вербового. Йдуть бої північніше Копанів.

На решті напрямків без змін, повідомляють аналітики.

Російські окупанти кинули на штурм Авдіївки на Донеччині близько 10 тисяч солдатів.

Навколо Авдіївки точаться бої. У Силах оборони України вважають, що таким чином загарбники хочуть здобути хоч якусь знакову "перемогу" та переламати хід бойових дій.

Ворожі атаки називають найбільшим наступом загарбників на Авдіївку з початку повномасштабної війни.

Зараз ви читаєте новину «Поблизу Авдіївки ЗСУ вдається відбивати атаки росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі