пʼятниця, 11 листопада 2011 11:58

Вантажівка протаранила на Рівненщині каток і збила дорожню працівницю
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Учора о 14.15 на автодорозі Київ-Чоп біля райцентру Дубно на Рівненщині вантажний автомобіль "MAN" з причепом врізався в асфальтний каток та збив асфальтувальницю. Жінку госпіталізували в травматологію райлікарні.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася за кілометр від райцентру. Вантажівка "MAN" їхала зі сторони Рівного в напрямку Львова. На швидкості її водій різко загальмував і машину викинуло на узбіччя, де стояв асфальтний каток. Вантажівка врізалася в нього й збила 49-річну працівницю, яка укладала асфальт. Жінка працювала на узбіччі з правого боку дороги за рухом вантажівки", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Зіткнення "Toyota Prado" з "КАМАЗом": джип перетворився на купу брухту

Жінку "швидка" доставила в травматологію Дубенської центральної райлікарні. В неї діагностували відкритий перелом правого суглобу ноги. Водій асфальтного котка не постраждав. За кермом вантажівки був 35-річний мешканець Дубна.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка протаранила на Рівненщині каток і збила дорожню працівницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі