субота, 24 червня 2023 11:12

"Вагнерівці" захопили військові об'єкти у Воронежі ‒ Reuters

"Вагнерівці" захопили військові об'єкти у Воронежі ‒ Reuters
Бойовики "Вагнера" захопили військові об'єкти у Ростові. Фото: t.me/FastFocus

Бойовики групи "Вагнер" уже захопили всі військові об'єкти у Воронежі.

Від цього міста до Москви ‒ приблизно 500 км. Про це, посилаючись на джерела в російських спецслужбах повідомила агенція Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хтось обов'язково має програти" ‒ у Зеленського прокоментували заколот Пригожина

Водночас агентство підкреслює, що не може незалежно перевірити цю інформацію. Не уточнюють й переліку захоплених "вагнерівцями" об'єктів.

Перед цим низка Telegram-каналів повідомляли, що колона військової техніки рухається в напрямку Воронежа.

Російська влада поки заперечує захоплення бойовиками об'єктів у Воронежі. Пропагандистське видання РИА-Новости публікує фото, якими хоче показати, що у місті все спокійно.

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 24 червня з групою своїх прибічників захопив у російському Ростові штаб південного воєнного округу. На прохання вивести бійців з території штабу він відповів відмовою, а тоді заявив, що "іде на Москву".

Російські війська отримали необхідний наказ щодо нейтралізації тих, хто "організував збройний заколот". Про це у відеозверненні заявив російський президент Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «"Вагнерівці" захопили військові об'єкти у Воронежі ‒ Reuters». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі