понеділок, 09 червня 2014 10:44

В так званій ДНР заявляють, що у них в полоні громадяни Чехії і Польщі

В так званій ДНР заявляють, що у них в полоні громадяни Чехії і Польщі
Фото: vesti.ua

Представники ДНР затримали іноземних найманців, серед яких - кілька темношкірих чоловіків, а також громадяни держав Східної Європи.

Про це повідомив співголова так званого "уряду" самопроголошеної Донецької народної республіки Мирослав Руденко.

"Серед військовополонених були і чоловіки африканської зовнішності, багато було громадян Чехії та Польщі, були навіть факти затримання командирів найманців, якими виявлялися польські громадяни", - сказав він.

Руденко додав, що доля затриманих іноземців йому невідома, не виключивши, що вони можуть перебувати під арештом.

"Про обмін полоненими я давно не чув", - сказав він.

Напередодні губернатор Донецької області Сергій Тарута заявив, що в полоні у ополченців в даний час знаходяться більше 200 осіб - громадян різних країн.

"Сьогодні переговори сконцентровані навколо звільнення заручників", - цитувала в минулу п'ятницю прес-служба Донецької обласної адміністрації Таруту.

За його словами, влада на переговорах представляє мер Донецька Олександр Лук'янченко. Разом з тим глава ОДА заявив, що переговори просуваються складно через постійну зміну переговорників з боку ополченців.

Зараз ви читаєте новину «В так званій ДНР заявляють, що у них в полоні громадяни Чехії і Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі