понеділок, 14 березня 2022 10:35

"У списку на фізичне знищення": спалили будинок секретарки міськради Херсону

"У списку на фізичне знищення": спалили будинок секретарки міськради Херсону
Передмістя Херсона з першого дня вторгнення російських військ опинилося в епіцентрі боїв. Фото: pixabay.com

На Херсонщині в Антонівці спалили будинок секретарки Херсонської міської ради Галини Лугової.

За будинком наглядали сусіди, вчора вони почули, як хтось розбив вікно і на підлогу впало щось важке, повідомляє "Суспільне".

"Я залишилась без будинку. Думаю, я в списку на фізичне знищення. Сусіди вийшли і бачили, як двоє осіб уже бігли від будинку. Ці люди кинули щось у вікно, якусь вибухову речовину. Все життя покладено у цей будинок, я його будувала власними руками з чоловіком. Ми нікого не винаймали", - заявила Лугова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсон не здається: міський голова розказав про ситуацію в місті

Передмістя Херсона з першого дня вторгнення російських військ опинилося в епіцентрі боїв.

"У перші дні ми потрапили під обстріл. Ішов бій на моїй вулиці. Ми в капцях вибігли, стрибнули до машини і поїхали. Обстріли були біля наших ніг, ми лежали на землі з родиною, ми звідти виїхали", - розповіла секретарка міськради.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"У списку на фізичне знищення": спалили будинок секретарки міськради Херсону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі