четвер, 19 листопада 2015 02:52

В результаті зіткнення вантажівок на Луганщині загинули дві особи

В результаті зіткнення вантажівок на Луганщині загинули дві особи
Фото: strichka.com

У Луганській області бойових зіткнень сьогодні не було, але сталося ДТП за участю військової й цивільної вантажівок.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Вдень ніяких повідомлень про бойові зіткнення не було. Було повідомлення про дуже прикре ДТП. Під час цієї події загинули дві людини. Це сталося між Сєвєродонецьком і Новоайдаром. Дві вантажівки зіткнулися: одна - військова, інша - цивільна. Повинен відзначити, що позавчора ми провели нараду з нашими військовослужбовцями, співробітниками МВС, працівниками спецслужб, СБУ і контррозвідки, і наші військові були готові до спроб ДРГ зайти на нашу територію, тому що ми з протилежного боку отримували інформацію", - повідомив Тука.

Він додав, що в Станиці Луганській продовжує роботу піший пункт пропуску.

"Ті два пункти, які ми планували відкрити, я поки не дозволяю їх відкривати, а щодо дій в Станиці Луганської, то цілком ймовірно, якщо буде чергове загострення, то я дам відповідний наказ закрити пункт, тому що перш за все це безпека", - заявив Тука.



Зараз ви читаєте новину «В результаті зіткнення вантажівок на Луганщині загинули дві особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі