вівторок, 27 вересня 2011 10:09

У Пакистані в аварії загинули 26 дітей

У Пакистані в аварії загинули 26 дітей

У Пакистані в результаті падіння з обриву автобуса загинули щонайменше 26 школярів, близько 50 осіб отримали поранення. Про це повідомляє 26 вересня пакистанський телеканал GEO TV.

Аварія сталася на трасі в провінції Пенджаб приблизно в 100 кілометрах на південний схід від Ісламабаду. Автобус віз дітей додому після пікніка. За попередніми даними, у транспортного засобу відмовили гальма, внаслідок чого він вилетів з дороги і впав у яр.

Точна кількість загиблих в аварії поки невідома. Всього в автобусі знаходилися близько 100 дітей і десять співробітників школи. Agence France-Presse повідомляє з посиланням на місцеву поліцію, що загинули 30 людей, 24 з них - школярі, а поранення отримали 55 осіб. Серед загиблих виявилися заступник директора школи, водій автобуса і його помічник.

Як зазначає AFP, Пакистан займає одне з перших місць у світі за кількістю загиблих внаслідок ДТП. Це пов'язано як з поганою якістю дорожнього покриття, так і з низькою культурою водіння у місцевих жителів.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані в аварії загинули 26 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі