неділя, 08 січня 2023 05:00

В окупантів більше немає тилу на Таврійському напрямку - командувач

В окупантів більше немає тилу на Таврійському напрямку - командувач
ЗСУ не дають ворогу розслабитися. Фото: eastnews.ua

На Таврійському напрямку в окупантів більше немає такого поняття як "глибокий тил" завдяки діям Сил оборони.

ЗСУ не дають ворогу розслабитися. Про це розповів командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише Military Media Center.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони показало командувачів, які звільняють південь України: фото

"Ми успішно проводили контрнаступальні операції на Харківському та Херсонському напрямках завдяки вдалому поєднанню вогню та маневру. Так само тепер контролюємо усі спроби окупаційних військ організувати ефективну оборону та створити умови для активних дій", - сказав командувач.

Він заявив, що українські захисники роблять усе, щоб знищити максимальну кількість сил та засобів окупантів навіть під час відносної стабільності наших позицій.

"Чим більше ми знищимо їх зараз, тим менше буде роботи в ході остаточного звільнення України від загарбників", - пояснив Тарнавський.

Сили оборони України готуються до нового великого контрнаступу, який має розпочатися до закінчення морозів. Найбільш очевидним напрямком нової атаки Сил оборони аналітики назвали південь України, з наступним проривом до узбережжя Азовського моря.

Атака буде набагато масштабнішою версією Херсонського наступу у листопаді торік, коли росіян відрізали від постачання і ті змушені були відступити.

Зараз ви читаєте новину «В окупантів більше немає тилу на Таврійському напрямку - командувач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі