пʼятниця, 21 грудня 2012 23:57

В Миколаєві пограбували банк на 10 тис. грн

В Миколаєві пограбували банк на  10 тис. грн
ФОТО: news.if.ua

У п'ятницю, в Миколаєві вчинено розбійний напад на відділення Приватбанку. Грабіжники винесли з банку валюти на 10 тис. грн.

Приблизно о 16.45 троє невідомих у масках увірвалися до відділення Приватбанку, що знаходиться у Будинку побуту "Ювілейний" по проспекту Миру біля ринку "Колос", передають "Новости-N".

Нападники були озброєні. Один з них зробив постріл в підлогу, як виявилося згодом, з травматичного пістолета. Змусивши відвідувачів лягти на підлогу, грабіжники перестрибнули через бар'єр і забрали все, що було в цей момент у касі відділення гроші. Здобиччю грабіжників стали не тільки українські гривні, але і валюта - долари і євро. Загальна сума викраденого становить трохи більше 10 тисяч в гривневому еквіваленті. Після цього грабіжники втекли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банк пограбували за 500 метрів від райвідділу

Прийшовши в себе, співробітники банку викликали міліцію.

На місце події прибули оперативно-слідча група Ленінського РВВС, слідчий, експерти, представники прокуратури. У місті введено в дію оперативний план "Сирена".

Порушено кримінальну справу за ч. 2, ст. 187 КК України "Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм". Санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «В Миколаєві пограбували банк на 10 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі