середа, 05 грудня 2012 14:47

На Львівщині пограбували банк: касира зловили дорогою до зупинки і змусили відкрити відділення

На Львівщині пограбували банк: касира зловили дорогою до зупинки і змусили відкрити відділення
Отримавши гроші, чоловік двічі вдарив касирку кулаком. Фото: ifact.su

У Трускавці ввечері 3 грудня двоє невідомих чоловіків заволоділи великою сумою грошей у різних валютах під час пограбування банку.

Того вечора 50-річна касирка одного із відділень банку близько 19.00 разом з охоронцем зачинила двері банківської установи. Здавши приміщення під охорону, вона пішла на зупинку громадського транспорту, яка розташована на відстані близько 200 метрів від установи.

Несподівано до неї підійшов невідомий чоловік та, погрожуючи розправою, змусив її повернутись до приміщення банківської установи і відчинити двері. Коли касирка відчинила двері, підійшов другий невідомий, який наказав зняти приміщення з охорони, що співробітниця банку і зробила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронця донецького ТРЦ "Золотое кольцо" підрізав грабіжник

Всередині будівлі один з чоловіків залишився у загальному коридорі, а інший наказав жінці йти до сейфу та видати усі гроші, які там зберігалися. Отримавши гроші, чоловік двічі вдарив касирку кулаком у плечі, після чого обоє втекли. У приміщенні банку знаходились "тривожні кнопки" виклику міліції, якими жінка не скористалася.

Зараз відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Правоохоронці проводять розслідування, пошуки зловмисників тривають.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині пограбували банк: касира зловили дорогою до зупинки і змусили відкрити відділення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі