середа, 14 жовтня 2015 20:16

В МВС розказали, де на виборах може бути "гаряче"

В МВС розказали, де на виборах може бути "гаряче"
Фото: kiev24.ua

Найбільш "гарячими точками" під час місцевих виборів можуть стати Одеська, Дніпропетровська, Харківська та Закарпатська області.

Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"З сьогоднішнього дня ( 14 жовтня ) територіальні підрозділи МВС переходять на посилений режим чергування по всій територіі Украіни. Це триватиме до закінчення виборів у місцеві органи влади. Загалом, для охорони громадського порядку під час виборчого процесу, може бути залучено близько 85 тисяч правоохоронців, бійців Національної гвардії та Державної прикордонної служби", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук.

"Попередньо, найбільш "гарячими" точками у виборчих перегонах можуть стати Одеська, Дніпропетровська, Харківська та Закарпатська області. І відповідно, міста Одеса, Дніпропетровськ, Харків", - зазначив Шкіряк.

"В зоні проведення АТО, на території Донецькоі та Луганської областей, з метою недопущення провокацій, під час виборів будуть активно залучатися підрозділи СБУ, ЗСУ та прикордонних військ", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «В МВС розказали, де на виборах може бути "гаряче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі