пʼятниця, 25 липня 2014 08:12

У Лисичанську затримали міліціонерів, які чинили опір силам АТО

У Лисичанську затримали міліціонерів, які чинили опір силам АТО
Фото: www.unian.ua

У Лисичанську (Луганська область) бійці антитерористичної операції затримали міліціонерів, які чинили опір силам АТО, що ввійшли в місто напередодні і почали зачистку його від терористів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби батальйону "Донбас", який також брав участь у визволенні міста, передає Цензор.НЕТ.

"Всі адміністративні будівлі населеного пункту знаходяться під контролем сил АТО. У місті вже встановлено державні прапори. Зараз ми патрулюємо місто. Міліцію, яка чинила опір, заарештували. Зброю вилучили. Люди поступово виходять на вулиці звільненого Лисичанська", - зазначив комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко, не уточнивши, яку кількість міліціонерів вдалося затримати.

За його словами, серед військовослужбовців ЗСУ є загиблі в боях за визволення міста, у батальйоні "Донбас" три бійці отримали легкі поранення.

Нагадаємо, раніше Семенченко повідомлялося, що в Лисичанську ще можливі були перестрілки, тому місцевим жителям рекомендували залишатися удома.

24 липня в РНБО повідомили, що сили АТО увійшли в Лисичанськ Луганської області та звільнили його північні райони від мародерів і терористів.

Зараз ви читаєте новину «У Лисичанську затримали міліціонерів, які чинили опір силам АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі