неділя, 18 травня 2014 18:46

В Криму зник журналіст Осман Пашаєв

В Криму зник  журналіст Осман Пашаєв
Фото: telekritika.ua

Засновник та шеф-редактор інтернет-проекту ''Открытый Крымский канал'' Осман Пашаєв зник і не виходить на зв'язок. Сьогодні журналіст вів пряму трансляцію з траурних заходів кримськотатарського народу до 70-річчя депортації, які проходили у Сімферополі.

Про зникнення Пашаєва на його сторінці у Facebook повідомила Зеніфе Сейдаметова. Пізніше стало відомо, що на дзвінок турецькому телеоператору Дженгізу відповів ''якийсь чоловік, сказав, щоб зателефонували пізніше і кинув слухавку. Тепер його телефон відключений''.

Також стало відомо, що останній раз з Пашаєвим розмовляла його мати близько 14:00 . "Його мама повідомила, що востаннє говорила з ним по телефону близько 14:00. По тому, що Осман комусь пояснював, вона зрозуміла, що він хоче пройти на вул. Самокиша в центрі Сімферополя. Також було чутно, що Осман просив Дженгіза увімкнути камеру. Після цього зв'язатися з Османом і Дженгизом поки не вдавалося'', - пише Зеніфе.

Зараз ви читаєте новину «В Криму зник журналіст Осман Пашаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі