вівторок, 01 листопада 2011 14:51

В Києві водій збив 3-х жінок на тротуарі та втік з місця аварії
8

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Аварія сталася в Голосіївському районі, 30 жовтня о 19 годині на проспекті Глушкова, неподалік від зупинки громадського транспорту ТЦ "Магелан". Про це розповіли у прес-службі ДАІ Києва.

За попередніми даними автомобіль рухався зі сторони стаціонарного посту ДАІ у напрямку Одеського мосту. Невстановлений водій, керуючи автомобілем "Volkswagen Transporter", з невідомих причин виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на електроопору. Від удару автівку відкинуло на кіоск "Квіти".

"Не обійшлося і без постраждалих. Травм зазнали троє жінок, які стояли біля зупинки громадського транспорту. З тяжкими травмами пішоходів було доставлено до лікарняних закладів. Постраждалими виявилися дві киянки (1950 р.н. та 1980 р.н.) та 50-річна мешканка м. Фастова. Скоївши ДТП, водій кинув свій автомобіль на місці пригоди та втік", - повідомили у міліції.

Було з'ясовано, що окрім водія в салоні автомобіля знаходився ще й пасажир, але він також зник. Наразі з'ясовуються всі обставини пригоди.

Зараз ви читаєте новину «В Києві водій збив 3-х жінок на тротуарі та втік з місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі