субота, 05 травня 2012 14:33

У Києві невідомий зі стріляниною пограбував банк, двоє працівників поранені

У Києві невідомий зі стріляниною пограбував банк, двоє працівників поранені
Фото: comments.ua

У Києві 4 травня пограбували банк на вулиці Тростянецькій, 5. О 16:40 в чергову частину ГУМВС України в м. Києві надійшло повідомлення, що невідомий здійснив розбійний напад на філію одного з комерційних банків.

За викликом одразу виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Дарницького управлінь міліції.

Як повідомила прес-служба ГУ МВС України в Києві, попередньо встановлено, що кількома хвилинами раніше в приміщення банку забіг невідомий чоловік зі зброєю в руках і почав вимагати гроші. Для переконливості своїх злочинних намірів нападник зробив кілька пострілів, внаслідок чого двоє людей із персоналу фінансової установи отримали вогнепальні поранення. Озброєний чоловік вигріб з каси готівку та втік з місця події.

Судячи з усього, грабіжник ретельно планував злочин. Філія банку розташована на першому поверсі житлового будинку. Через велику кількість дерев і чагарників вхід до банку дуже погано видно з вулиці. Тому грабіжникові було легше піти непоміченим.

На вході до банку висить попередження, що "Об'єкт обладнаний касами з затримкою часу". Але цей технічний засіб не завадило грабіжникові вкрасти гроші. Зараз банк закритий. Експерти-криміналісти зняли відбитки пальців з дверей.

За фактом розбійного нападу слідчим відділом Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України. Правоохоронці встановлюють всі обставини злочину. Розпочато досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Києві невідомий зі стріляниною пограбував банк, двоє працівників поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі