понеділок, 23 квітня 2012 09:36

В Італії двоє українців відбилися від озброєних грабіжників

В Італії двоє українців відбилися від озброєних грабіжників
Гангстер відкрив стрілянину з пістолета, поранивши заправника в живіт, а його друга - в ногу. Фото: 7d.rv.ua

Двоє українців в Італії відбили напад озброєних грабіжників, яких довго не могла зловити місцева поліція. Як розповів голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький, надзвичайна подія сталася на АЗС в місті Латіна, недалеко від Риму, пише Сегодня.

"Двоє 31-річних італійців спробували пограбувати касу заправки, в якій знаходилося близько 2 тис. євро. Заправщик-українець і приятель, що гостював у нього, відбили напад, запустивши в нападників вогнегасником і кріслом ", - сказав Городецький.

За його словами, один з гангстерів відкрив стрілянину з пістолета, поранивши заправника в живіт, а його друга - в ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Румуни на Львівщині обчищали клієнтів "ПриватБанку"

"Після цього зловмисники зникли, але протягом двох годин їх затримала поліція", - уточнив Городецький і додав, що цих грабіжників поліція розшукувала давно за подібні грабежі.

"Тепер італійці вважають наших співвітчизників героями, жваво обговорюють цю подію і кажуть, що будуть їздити заправлятися тільки на цю заправку. Життя хлопців вже поза небезпекою", - каже Городецький.

 

Зараз ви читаєте новину «В Італії двоє українців відбилися від озброєних грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі