четвер, 14 квітня 2022 05:27

Спецтема: Війна Росії проти України

В Енергодарі росіяни готують фейк про схрон вибухівки та боєприпасів

В Енергодарі росіяни готують фейк про схрон вибухівки та боєприпасів
Росіяни готують в Енергодарі фейк для пропагандистських сюжетів. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Російські окупаційні війська готують черговий фейк. В Енергодарі хочуть зробити сюжет про начебто виявлений схрон з великою кількістю вибухівки та боєприпасів.

Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація в Telegram.

"Із задіянням російських пропагандистів, вони планують зробити сюжет про начебто виявлений схрон з великою кількістю вибухівки та боєприпасів. Російська пропаганда планує піднести це, як нібито вказаний схрон був обладнаний диверсійною групою ЗСУ", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти ловлять чоловіків призовного віку на Запоріжжі. Залякують поліцейських

ОВА вкотре наголошує, що Росія намагається дискредитувати Збройні сили України у медіапросторі.

"Всі ці дії організовуються за одним сценарієм: на відкритих майданчиках, підконтрольних розвідувальному управління генерального штабу Російської федерації розміщуються фейкові матеріали, які потім поширюються в інтернет виданнях та соціальних мережах", - додали там.

Росія розгортає масштабну кампанію з міфологізації війни в Україні. У іноземному та російському інформаційному полі Кремль поширює тему про те, що російська армія "ефективніша за війська НАТО" та "експерти відзначили, що армія РФ застосовує нестандартні методи ведення бойових дій в Україні".

Ворог продовжує продукувати фейки, маніпуляції та дезінформаційні вкиди.

Зараз ви читаєте новину «В Енергодарі росіяни готують фейк про схрон вибухівки та боєприпасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі