понеділок, 04 серпня 2014 14:25

У Артемівську СБУ затримала інформатора, який передавав терористам відомості про АТО

У Артемівську СБУ затримала інформатора, який передавав терористам відомості про АТО
bigmir.net

2 серпня в Артемівську Донецької області контррозвідка Служби безпеки України затримала місцевого мешканця, громадянина України "Б", який створив та координував мережу інформаторів, котрі збирали та передавали терористам відомості про дислокацію та переміщення українських військових підрозділів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

З початку активної фази АТО "Б" систематично передав командиру диверсійно-розвідувальної групи на прізвисько "Сова" (СБУ затримала цього бойовика у липні ц.р.) дані про чисельність особового складу, види артилерійського та іншого озброєння, кількості, технічного стану і модифікації броньованої та іншої військової техніки, яка перебуває на озброєнні у підрозділів ЗС України. Встановлено, що бойовики т.зв. "ДНР" використовували цю інформацію для збройних нападів на українських військових.

Затриманому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації). Стосовно вказаної особи здійснюються оперативно-слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «У Артемівську СБУ затримала інформатора, який передавав терористам відомості про АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі