середа, 13 травня 2015 13:12

В Адміністрації президента звітують про готовність до наступу терористів

В Адміністрації президента звітують про готовність до наступу терористів
Фото: zak-kor.net

Наступ російсько-терористичних військ на сили АТО на Донбасі є дуже ймовірним.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Концентрація груп бойовиків і їхніх підрозділів біля лінії розмежування, а також підвищена активність повітряної розвідки супротивника може свідчити, по-перше, про активізацію наступальних дій на територію, яка контролюється українською владою", - сказав речник, відповідаючи на питання журналістів про можливий наступ російсько-терористичних військ.

Лисенко зазначив, що українська армія готова до наступальних дій.

"Ми готові до цього і не можемо цим нехтувати. Усі сили, які доправляються до передової з боку бойовиків, мають бути промоніторені і також зроблений висновок для того, які сили і засоби має українська сторона залучити, щоб зупинити можливий наступ агресора", - зауважив представник Адміністрації президента.

Щодо заяв бойовиків про проведення виборів на Донбасі, Лисенко наголосив, що вони мають пройти за українським законодавством та згідно Мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «В Адміністрації президента звітують про готовність до наступу терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі