пʼятниця, 06 липня 2018 13:20

Уточнили кількість загиблих на рівненському полігоні

Уточнили кількість загиблих на рівненському полігоні
Під час військових навчань на Рівненському полігоні загинули все ж троє бійців. Фото - Wikimapia

Під час військових навчань на Рівненському полігоні загинули все ж троє бійців. Ще дев'ять отримали поранення, повідомив на своєму сайті 6 липня голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль. Раніше він заявив про чотирьох загиблих.

"За уточненою інформацією, в п'ятницю 6 липня під час навчань на Рівненському полігоні загинули троє військовослужбовців 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону (один офіцер і двоє бійців), який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади і базується в Ужгороді . Ще дев'ять військовослужбовців (два офіцера, а також рядові солдати і старші солдати) поранені і доставлені в госпіталь. Двоє із загиблих - жителі Ужгорода, один - житель Перечинського району ", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранених на полігоні військових доправили до госпіталю

6 липня під час тактичних навчань на військовому полігоні в Рівненській області розірвався міномет, в Міністерстві оборони України повідомили про трьох загиблих і дев'ять поранених. Навчання призупиненили. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що буде проведене розслідування. У Міністерстві оборони України як основну версію трагедії розглядають порушення заходів безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Уточнили кількість загиблих на рівненському полігоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі