пʼятниця, 06 липня 2018 12:21

Кількість жертв вибуху на полігоні збільшилася: за бійцями оголосили жалобу

Кількість жертв вибуху на полігоні збільшилася: за бійцями оголосили жалобу
Під час військових навчань в Рівненській області 6 липня загинули четверо бійців 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода. Фото - "Народна правда"

Під час військових навчань у Рівненській області 6 липня загинули четверо бійців 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода, повідомляється на сайті голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Загинули четверо бійців 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону, який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади і базується в Ужгороді. Ще четверо бійців поранені. За попередньою інформацією, під час навчань вибухнув міномет. Двоє бійців загинули на місці , двоє по дорозі в лікарню, ще четверо поранені. Двоє із загиблих - жителі Ужгорода, один - Перечина ", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранених на полігоні військових доправили до госпіталю

Голова облдержадміністрації оголосив на Закарпатті День жалоби 7 липня. На будівлях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установ, підприємств та організацій Закарпатської області буде приспущено державний прапор. Крім того, установам і організаціям, незалежно від форми власності, рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів.

6 липня близько 6:00 на 233-му Рівненському полігоні під час навчань розірвало міномет. Троє людей загинули, ще дев'ятеро зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв вибуху на полігоні збільшилася: за бійцями оголосили жалобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі