пʼятниця, 13 січня 2023 13:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"Усі атаки ворога відбили" ‒ прикордонники розповіли, як знищують загарбників під Бахмутом

Військовослужбовці Держприкордонслужби, які діють у складі Сил оборони України на підступах до Бахмута, завдають нищівних втрат окупантам.

Так, 12 січня упродовж дня штурмові групи російських "вагнерівців" лобовими атаками намагались захопити опорні пункти прикордонних підрозділів біля міста. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Автор: dpsu.gov.ua
  Українські прикордонники розповіли, як знищують загарбників під Бахмутом
Українські прикордонники розповіли, як знищують загарбників під Бахмутом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація там критична" - Романенко розповів про Соледар та назвав перспективні напрямки для ЗСУ

"Зокрема, найманці країни-агресора раз у раз штурмували один і той самий рубіж оборони. Прикордонники зупинили зосередженим вогнем зі стрілецької та групової зброї просування загарбників до позицій. Усі атаки ворога наші оборонці відбили", ‒ йдеться у повідомленні.

Під час цих атак знищено дев'ять російських загарбників. Ще 16 окупантів поранено.

Ніч на 13 січня в Соледарі Донецької області була "гарячою", тривали бої. Українські військові відважно намагаються втримати оборону міста. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram вранці 13 січня.

Збройні сили України на Донбасі повільно просуваються до Кремінної Луганської області та успішно відбивають атаки окупантів, які намагаються обійти Бахмут із півночі та півдня. Українські сили покращили свої тактичні позиції в районі Білогорівки, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Водночас ситуація в Соледарі на Донеччині залишається важкою.

Зараз ви читаєте новину «"Усі атаки ворога відбили" ‒ прикордонники розповіли, як знищують загарбників під Бахмутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі