четвер, 17 червня 2021 13:12

Уночі літак з Румунії незаконно перетнув український кордон - подробиці

Літак з Румунії уночі незаконно перетнув державний кордон України. Його затримали на аеродромі поблизу міста Бердичів на Житомирщині.

Автор: mvs.gov.ua
  Порушників правоохоронці затримали у Бердичеві.
Порушників правоохоронці затримали у Бердичеві.

Порушення зафіксували прикордонники Чернівецького загону, повідомили в пресслужбі МВС.

"Коли літак приземлився, правоохоронці висунулися для затримання. Помітивши наближення прикордонників, повітряне судно знову почало рух та піднялося в повітря. Невдовзі співробітники Житомирського загону затримали на аеродромі особу, яка з землі координувала дії екіпажу літака. Після чого АН-2 знову здійснив посадку", - пишуть у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держприкордонслужбі пояснили інцидент з українським літаком на угорській території

Трьох осіб, які були на борту літака, затримали. Під час обшуку прикордонники виявили радіостанції, ліхтарі й інше приладдя для організації незаконного злету та посадки.

Інформацію про порушення правил міжнародних польотів і незаконний перетин кордону повідомили в компетентні органи. Обставини правопорушення з'ясовують правоохоронці.

Автор: mvs.gov.ua
  Порушників правоохоронці затримали у Бердичеві.
Порушників правоохоронці затримали у Бердичеві.

У суботу, 10 червня, вночі угорські військові зафіксували невеликий літак, який перетнув повітряний простір Угорщини без погодження з відповідними органами цієї країни. Інцидент стався на українсько-угорському кордоні в районі пункту пропуску "Лужанка – Берегшурань".

Зараз ви читаєте новину «Уночі літак з Румунії незаконно перетнув український кордон - подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі