четвер, 26 травня 2022 04:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські винищувачі перехопили та знищили дві ворожі ракети

Українські винищувачі перехопили та знищили дві ворожі ракети
Ворог нарощує авіацію біля кордонів, але не входить у повітряний простір україни. Фото: facebook.com/kpszsu.

Російські окупанти продовжують обстрілювати Україну крилатими ракетами.

За добу дві з них вдалося перехопити винищувачами, повідомило Командування Повітряних Сил ЗСУ у Facebook.

Обстріл почався близько 20-ої години з території Росії. Дальні бомбардувальники Ту-22М3 завдавали ракетних ударів по угрупованнях Збройних Сил України на Донецькому та Луганському напрямках.

"Також ракети окупантів полетіли у бік України і з південного напрямку. Дві крилаті ракети вдалося перехопити та знищити винищувачами Повітряних Сил Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська авіація збільшила інтенсивність обстрілів

Ударна авіація Повітряних Сил уразила ротно-тактичну групу противника. Ліквідували окупантів та близько десяти одиниць легкої броньованої техніки.

"За добу знищено п'ять БпЛА ("Орлан-10"), дві крилаті ракети, 10 одиниць легкої броньованої техніки", - говориться у повідомленні.

Авіаційна присутність довкола українських кордонів нарощується. Однак, ворожі літаки фактично не входять у повітряний простір, контрольований українською протиповітряною обороною.

25 травня ввечері сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету на Хмельниччиною. Вибухи почули близько 21-ої години. Уламки впали в полі.

Зараз ви читаєте новину «Українські винищувачі перехопили та знищили дві ворожі ракети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі