понеділок, 14 липня 2014 19:05

Українські силовики знають про долю лише 2 членів екіпажу збитого літака

Українські силовики знають про долю лише 2 членів екіпажу збитого літака
Фото: espreso.tv

Сили антитерористичної операції проводять пошуково-рятувальну операцію щодо збитому в понеділок в Луганській області військово-транспортного літака Ан-26.

"18.15. Пошуково-рятувальна операція по військово-транспортному літаку ПС ЗС України Ан-26 в певному районі Луганської області триває. Зараз відомо про долю двох членів екіпажу", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО, оприлюдненому на його сторінці в Фейсбук.

У прес-центрі додали, що інформація по інших членах екіпажу будуть перевірені, вживаються заходи для встановлення зв'язку з ними.

Міністр оборони Валерій Гелетей в доповіді президенту України Петру Порошенко повідомив, що з огляду на те, що літак йшов на висоті 6,5 км, його поразка переносними зенітними комплексами є неможливим, тобто, "літак був вражений іншою, більш потужною ракетною зброєю, яка була застосована, ймовірно, з території Російської Федерації".

Зараз ви читаєте новину «Українські силовики знають про долю лише 2 членів екіпажу збитого літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі